Σουφλέ με ψωμί του τοστ αλλαντικά και τυριά

Υλικά

  • 7 φέτες Γκούντα
  • 7 φέτες Μοτσαρέλα

Εκτέλεση

  1. Αρχικά βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ 21χ32 περίπου και στρώνουμε στον πάτο του, τις φέτες ψωμιού του τοστ, τις οποίες τις έχουμε αλείψει κάθε μία ξεχωριστά με λίγο βούτυρο.
  2. Στρώνουμε διαδοχικά φέτες γκούντα και φέτες ζαμπόν πάνω σε κάθε ψωμάκι.
  3. Πασπαλίζουμε με τριμμένα τυριά.
  4. Επαναλαμβάνουμε το στρώσιμο με ψωμί – μοτσαρέλα – γαλοπούλα – τυριά.
  5. Από πάνω στρώνουμε κομμάτια μπέϊκον.
  6. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το φρέσκο γάλα με τα αυγά και περιχύνουμε  το μείγμα στο ταψί με μια κουτάλα. Τελειώνουμε με τα υπόλοιπα τριμμένα τυριά.
  7. Ψήνουμε στους 180ο C για περίπου1 ώρα.

Πηγή: «Ο Μεγάλος Ερωτικός»  

Σχολιάστε